La meva llista de blogs

dimarts, 8 de juliol del 2014

GRÀCIES!!

M´agrada molt cosir o teixir coses com a mostra d´agraiment. A vegades és només un detall, però és la meva manera de dir gràcies. Em pot costar més o menys, però la gent valora allò que has fet. Aquest és el cas d´aquest regal. Volia agrair a les mestres dels meus fills tota la feina feta durant el curs.



A la de P3 li vaig fer una granota perquè és la classe de la granota Nota i ja us la vaig ensenyar aquí. Va estar molt contenta

A la de 1r vaig decidir fer-li un coll. El vaig fer amb Nature XL i hi vaig afegir uns botons. El punt ja veieu que és molt fàcil i ràpid, dos punts baixos i dos salts. La veritat és que entre el fil i el punt vaig tenir el coll fet amb poc temps.





Em va agradar tant que potser me´n faré un per mi amb un altre color. Amb el temps que fa, aquí als vespres s´agraeix una cosa al coll......que acabeu de passar una bona setmana!!!




3 comentaris:

  1. Que maco que és. teniu molta traça amb això del ganxet ! Ja m´agradaria ser la mestra. I bona idea de fer-ne un per a vosaltres, amb l'estiu que està fent ! Fins aviat !!!

    ResponElimina
  2. Super macu! Segur que la mestre està encantada!

    ResponElimina