La meva llista de blogs

divendres, 3 d’octubre del 2014

CASA LA IAIA = TALLERS

Potser algunes de vosaltres no coneixeu casa la iaia. És un espai creatiu on s´organitzen tallers. És un lloc d´allò més bonic al mig del camp amb unes vistes privilegiades al poble de Gironella. No us ho podeu perdre!!

Ja fa uns dies l´Ester buscava talleristes i jo vaig presentar-me i li vaig ensenyar el que feia. Li van agradar les coses que feia de ganxet i vam decidir muntar un taller d´iniciació a l´amigurumi. Quina il.lusió poder impartir un taller en un lloc tan bonic!!!




A part d´aquest taller en fan molts d´altres d´scrap, costura.....consulteu-los aquí. I també fan tallers a la carta.....què és això? Doncs son tallers que es poden programar quan tu vulguis o puguis. Heu de ser un mínim de 4 persones i un màxim de 10. Aqui teniu tooots els tallers a la carta. N´hi ha per triar i remenar!!

Què us sembla? No us venen ganes de venir? El dia 25 d´octubre de 5 a 8 de la tarda farem un cactus i aprendrem els punts bàsics per fer amigurumi. Només he de dur ganes d´aprendre i de passar-t´ho bé. El material i el berenar el posem nosaltres!!!

Si et vols apuntar aquí tens l´enllaç. Ens veiem a:


Que passeu un bon cap de setmana!!

3 comentaris:

  1. que guay!!
    l'espai pinta molt bé! i si a més ets la profe!!
    segur que us ho passeu genial!!

    ResponElimina
  2. Quina il.lusió que et deu fer ! Mooltes felicitats i endavant amb les clases !

    ResponElimina
  3. Hola quin projecte més xulo! sóc tallerista i m'agradaria posar-me en contacte amb l'Esther, però no trobo un correu electrònic al qual dirigir-me. ¿Pots ajudar-me? Us desitjo molt èxit. Gràcies i fins aviat!

    ResponElimina